Vastgoedeigenaren

Uw leegstaand vastgoed verdient het beste beheer.

U wilt uw leegstaand vastgoed beschermen tegen braak, vandalisme of verval. U wilt tegelijkertijd uw flexibiliteit behouden om snel op kansen in te kunnen spelen. En u wilt weten of uw leegstand toch kan zorgen voor inkomsten. Kies dan voor het leegstandsbeheer van Bewaakt & Bewoond BV. Samen met u kiezen wij de vorm van tijdelijk beheer die het beste aansluit bij uw wensen. Tijdelijke bewoning, huisvesting van kunstenaars en startende ondernemers, maar ook inkomsten door tijdelijke herbestemming behoren tot de mogelijkheden.

  • • Zodra u ons belt, kan het beheer per direct geregeld worden
  • • Niet méér bewoners en gebruikers in uw pand dan strikt noodzakelijk
  • • Geen kosten, ook niet voor de aanleg van tijdelijke voorzieningen
  • • Even snel bewaking nodig van pand of bouwterrein? StudentAlert!
  • • Geen druktoetsendoolhof, maar 24/7 een vast contactpersoon bij Bewaakt & Bewoond

Leegstand? Bel: 070-3454695

Bewaakt & Bewoond, al bijna 20 jaar uitsluitend gespecialiseerd in leegstandsbeheer.

Leegstandsbeheer van Bewaakt & Bewoond:

Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Bewaakt & Bewoond is op deze markt een ervaren speler, en een speler met grote klanten. Zoals het Rijksvastgoedbedrijf, provinciale en gemeentelijke overheden en institutionele beleggers. Als specialist worden wij zelfs door andere vastgoedbeheerders gevraagd het feitelijke beheer te verzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op activiteiten als onderhoud en makelaardij. Bijzondere projecten als De Vrije Wolf in Utrecht, een cellencomplex uit 1856  (www.devrijewolf.nl) laten zien wat wij bedoelen als we zeggen dat wij van elk pand dat bij ons wordt aangemeld enthousiast worden van de mogelijkheden die dat biedt. Wij hebben het complex ingevuld met wonen, werken, evenementen en horeca. Alles komt daar samen en het is een onwijs succes. Door de transformatie naar een hele brede invulling stimuleren we naar onze overtuiging de uiteindelijke verkoop.

Bewaakt & Bewoond selecteert de kandidaten, legt afspraken juridisch vast en garandeert met een opzegtermijn van 28 dagen dat u optimaal en flexibel over uw eigen pand kunt beschikken. Uw vastgoedbescherming wordt betaald door de zorgvuldig geselecteerde bewoners of gebruikers. Wij nemen u alle zorg voor het beheer van uw vastgoed uit handen en u bent verzekerd van adequaat toezicht op uw leegstaand onroerend goed. Bewaakt & Bewoond respecteert vanzelfsprekend de wensen van de opdrachtgevers en houdt rekening met de bewoners. Bewaakt & Bewoond beschikt dan ook over het Keurmerk Leegstandsbeheer.

Het beste leegstandsbeheer?

Bel: 070-3454695

Bewaakt & Bewoond is op deze markt een ervaren speler, en een speler met grote klanten. Commerciële vastgoedbedrijven, provinciale en gemeentelijke overheden, het Rijksvastgoedbedrijf, woningcorporaties en institutionele beleggers. Als specialist worden wij zelfs door andere vastgoedbeheerders gevraagd het feitelijke beheer te verzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op nevenactiviteiten als onderhoud en makelaardij. Bewaakt & Bewoond is ook het bedrijf achter spraakmakende projecten als De Vrije Wolf in Utrecht, ooit een cellencomplex uit 1856. Op www.devrijewolf.nl ziet u wat wij bedoelen als we zeggen dat wij enthousiast worden van elk pand dat bij ons wordt aangemeld. Dit complex hebben we ingevuld met wonen, werken, evenementen en horeca. Alles komt daar samen en het is een enorm succes. Door de transformatie naar een hele brede invulling stimuleren we bij dit object naar onze overtuiging de uiteindelijke verkoop.

Bewaakt & Bewoond werkt

Inkomsten uit leegstand

Een pand kan voor een langere periode leeg komen te staan in afwachting van sloop, renovatie of een andere ontwikkeling. Duurt uw leegstand twee jaar of langer? Bewaakt & Bewoond kan een op maat gemaakt plan aan u voorleggen voor tijdelijke invulling door startende ondernemers, ambachtslieden en kunstenaars. Stalling van boten, caravans en motorvoertuigen is ook een optie voor panden die hier geschikt voor zijn. Wij krijgen met regelmaat verzoeken binnen voor een geschikte film- of fotolocatie. Bewaakt & Bewoond levert de tijdelijke gebruikers, verzorgt voor u de overeenkomsten en ziet erop toe dat alles volgens afspraak verloopt.

Beheer & algemeen onderhoud

Wij begrijpen dat u zich liever niet bezig houdt met klein onderhoud, schoonmaak van een pand of het onderhouden van groenvoorzieningen. Bewaakt & Bewoond kan gedurende de leegstand het volledige beheer van uw pand op zich nemen. Wij ontdekken niet alleen een lekkage en een gebroken ruit, maar wij zorgen ook dat de lekkage verholpen en de ruit vervangen wordt. Wilt u waardevermindering door verval en verwaarlozing voorkomen? Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Bewaakt & bewoond juridisch

Bewaakt & Bewoond legt afspraken juridisch vast door bruikleenovereenkomsten met de tijdelijke gebruikers af te sluiten. Alle tijdelijke bewoners zijn verplicht een inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en wij houden ons aan de veiligheidseisen van de Brandweer. Met een opzegtermijn van 28 dagen beschikt u op korte termijn over uw eigen pand. Kortom; uw vastgoed wordt accuraat beheerd zonder dat uw flexibiliteit wordt aangetast.