Referenties“Bewaakt en Bewoond kenmerkt zich door professioneel leegstandsbeheer met genoeg snelheid en flexibiliteit om in te kunnen springen op veranderde situaties en/of wensen van de opdrachtgever.”

Mw. M Eikenaar – Gemeente Den Haag“Wij hebben voor Bewaakt en Bewoond gekozen gezien de jarenlange ervaring, nauwe betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en het persoonlijke contact.”

De heer R.A. Nederlof – Maasstede“De dienstverlening van Bewaakt & Bewoond is servicegericht en het accountmanagement persoonlijk en professioneel.”

Drs. A.E. Koeneman – Multi vastgoed B.V.“Opvallend is dat Bewaakt & Bewoond bij de intake zich een zeer helder beeld had gevormd van onze wensen. Dit vertaalde zich naar een goed passend voorstel naadloos aansluitende bij onze wensen.”

Peter van Riet – Rijksgebouwendienst“Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever en op alle mogelijke manieren meegewerkt aan een voorspoedig verkoop- dan wel verhuurtraject. Hiernaast onderscheidt Bewaakt & Bewoond zich door te bouwen aan een humanere samenleving. Op creatieve wijze dragen zij bij aan het welzijn van zorgbehoevenden. De dienstverlening van Bewaakt & Bewoond is servicegericht en het accountmanagement is persoonlijk en professioneel.”

Ab Kovring – Middin