Camerabeveiliging

Onze camerabeveiliging werkt geheel draadloos, zonder 230V aansluiting en zonder internetaansluiting. Het is geschikt voor permanente of tijdelijke toepassingen waarbij de apparatuur te huur of zelfs te koop is!

Het systeem is een draadloos alarmsysteem met videoverificatie en bestaat uit een centrale met daarop aangesloten infrarood camera’s met detectie. Deze camera’s zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage.

Indien een camera wordt geactiveerd, en er dus een alarm optreedt, stuurt het systeem een snapshot (kort filmpje van 10 seconden) naar de meldkamer. De centralist kan dan zien of het alarm terecht is en of de alarmopvolging ingeschakeld dient te worden.

Indien noodzakelijk kunnen wij ook cameramasten leveren, deze worden gehuurd om risicovolle (bouw) locaties te bewaken. Bijvoorbeeld in herstructureringswijken om de leegstaande woningen te bewaken maar ook voor individuele leegstaande gebouwen met aangrenzende terreinen.

De masten zijn standaard voorzien van 2 infrarood camera’s, schakelbare verlichting en noodstroomvoorziening. De camera’s kunnen worden opgeschaald tot long range infrarood en zelfs thermische camera’s zijn mogelijk.