Bezichtigingservice

Bewaakt & Bewoond beheerd landelijk voor diverse opdrachtgevers leegstaand vastgoed. Gebouwen hebben om diverse redenen te maken met een situatie van leegstand. Vanzelfsprekend houden de tijdelijk gebruikers van Bewaakt & Bewoond het gebouw schoon en representatief, hierop wordt ook maandelijks gecontroleerd door onze controledienst.

Als extra service en dienstverlening biedt Bewaakt & Bewoond de bezichtigingservice.

Bij een bezichtiging van een leegstaand gebouw is de eerste indruk vaak de beste indruk, met onze bezichtigingservice bieden wij het bewuste puntje op de i, waardoor het gebouw bewezen sneller verkocht of verhuurd wordt.

Vooruitlopend op de belangrijke bezichtiging met een potentiele nieuwe koper of huurder zorgt Bewaakt & Bewoond ervoor dat het gebouw er super strak en representatief bij staat. Onze schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd in en om het gebouw, waarbij er bewust gekeken wordt door de bril van een potentieel geïnteresseerde partij.

In veel gevallen maken wij de entree, de centrale ontvangst, de algemene ruimtes en de gangen van het gebouw schoon. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de ramen gewassen worden en het zwerfafval aan de buitenzijde van het gebouw verwijderd wordt.

Deze werkzaamheden variëren natuurlijk en zijn afhankelijk van de grote van een gebouw, maar kunnen al worden uitgevoerd vanaf €49,50 exclusief B.T.W. per ronde.