Bedrijfsruimte

Steeds vaker geven onze opdrachtgevers de voorkeur aan enthousiaste startende ondernemers en kunstenaars voor de invulling van tijdelijke leegstand in hun objecten. Niet alleen worden de leegstandrisico’s beperkt, ook verbetert het de uitstraling van een pand. Het tijdelijk aanbieden van atelierruimtes, kantoorruimtes en werkplekken is een duurzame en maatschappelijk verantwoorde invulling van de kortere of langere periode van leegstand.

 

Een representatief kantoor of een ruim atelier in een uniek pand?

Bewaakt & Bewoond biedt financieel aantrekkelijke en flexibele kantoor- of atelierruimte aan in unieke objecten. Met een tijdelijke bedrijfsruimte heb je de beschikking over een representatief kantoor of een ruim opgezet atelier op een geweldige locatie, maar dan zónder het prijskaartje dat hier normaal gesproken aan hangt. Maar er is meer. Steeds vaker zien we dat er een synergie ontstaat tussen de verschillende werkplekken in een door ons beheerd pand. De een weet een goede advocaat, de ander een goedkope drukker. Je inspireert elkaar en je bedrijf groeit ontspannen naar volwassenheid.

 

Ook voor deze tijdelijke werkruimtes geldt dat je uiteraard bepaalde verantwoordelijkheden hebt met betrekking tot het gebruik. Bekijk onder FAQ de verschillende mogelijkheden die we bieden en wat wij van jou verwachten.

Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier.